SIMPANAN PELAN PENDIDIKAN

Thursday, March 1, 2012

PENANGAN BAWAL PRINTED (SQUARE SCARF ARIANA)Salam jumaat...harini kami saja nak update story mengenai shawl yang terbaru dan hangat di pasaran..

Square scarf ariana ini juga dikenali sebagai bawal printed dikalangan penggemar shawl.masa batch pertama, ada keluar beberapa corak sahaja dari supplier, ada corak batik, motif polka dots dan motif abstract. Mula-mula nampak scarf ni kami tak tahu nk letak nama apa, sbb nak kata shawl die tak panjang, lepas fikir punya fikir, terkeluarlah nama SQUARE SCARF ARIANA.

Memandangkan bawal printed ini menjadi kegilaan ramai penggemar shawl, maka supplier tlh membekalkan byk corak untuk batch ke 2 sehingga kami tidak larat untuk menjawab call,sms dan email yg bertalu-talu mengenai scarf ini(sampai rosak lampu bb sbb asyik menaip). ada juga yang kecewa kerana barang dah sold out dan corak yang diinginkan sudah sold out.mungkin ada corak yg cantik-cantik lagi untuk batch ke 3..kalau nk tgk corak2 nya kenalah tunggu update akan datang ye..

nak minta maaf juga kepada customer yang kecewa kerana tak dpt beli scarf ni..nnti kami update kalau ada corak2 yang lain ye..tq kerana sudi membaca..